Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Φίλες & Φίλοι ,
Η αποχή στις δημοτικές εκλογές του 2006 στον Δήμο Νίκαιας άγγιξε το 52 % .Με το νέο σχέδιο Καλλικράτης που σαν συνέπεια έχει την συνένωση των Δήμων Νίκαιας και Αγ.Ι.Ρέντη επιβάλλεται να είμαστε αντάξιοι της πρόκλησης που έχουμε απέναντί μας .


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η απουσία μας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι η λύση για να αντιστρέψουμε την καθοδική πορεία του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια .Πρέπει να υπάρξει συνένωση δυνάμεων και να είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα . Οι υποψήφιοι και μετέπειτα τοπικοί άρχοντες πρέπει να έχουν τον ρόλο για τον οποίο εκλέχθηκαν και οι πολίτες να συνεχίσουν να είναι ενεργοί και μετά τις εκλογές.
Η ψήφος είναι δημοκρατικό δικαίωμα και αποτελεί το πιο σημαντικό όπλο του πολίτη για την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου.Είτε είναι ψήφος εμπιστοσύνης,ψήφος στήριξης,ψήφος διαμαρτυρίας αποδεικνύει ότι οι πολίτες δεν είναι αμέτοχοι .
Με την αποχή από τις εκλογές καταδικάζουμε πρώτα τον εαυτό μας  και μετά την ΠΟΛΗ μας .
Οι Νικαιώτες πρέπει να αλλάξουν το θολό τοπίο των τελευταίων ετών και οι Ρεντιώτες να προσδοκούν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη της περιοχής τους .Πρέπει να συμμετέχουν ενεργά  με την ψήφο τους και την μετέπειτα συμμετοχή τους στο έργο της δημοτικής αρχής .

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Λαγουμιτζής Μιχάλης του Ευαγγέλου